alle kategorier

Nyheder

De sager, der har brug for opmærksomhed ved opførelsen af ​​musikfontæne

2021-08-09

Når vi bygger en musikalsk springvand, er der nogle punkter, der er nødvendige for at være opmærksom på:

1. Rørkammeret skal rengøres inden installation, hovedrøret skal være vandret, stigrøret skal være lodret og fastgjort i hovedledningen, rust og svejseslagg skal fjernes, inden rørledningen børstes med antirustmaling og installation af vandpumpen skal være fast og stabil.

2. Belysningsinstallation: positionering af lamper, fremstilling og installation af lamper, fastgør lamper.

3. Kabellægning og vandtæt forbindelse: Kabler til pumpe og lampe skal føres i henhold til reglerne for at reducere undervandsfuger. Kabler skal tilsluttes (varmekrympbart rør er vandtæt), og kablerne skal trænges ind i kabelrøret centralt. Kabler skal limes tæt på hornmundingen, pumpe- og lampekabler skal nummereres i henhold til tegningerne. Kabelrøret kan lægges langs kabelgrøften til kontrolrummet og føres ind i springvandskontrolskabet gennem kabelbakken.

A. Vandpumper, ventiler og springvandslamper skal testes før installation for at sikre pumpens intakte isolering, modstanden måles med en rystemåler, og modstandsværdien skal være højere end 50 meohm.

B. Ledningen til springvandslamperne skal bruge vandtæt kabel, og fugen skal være vandtæt i henhold til den foreskrevne procesdrift, og forbindelsen skal være pålidelig.  

C. Brug megohmmeter til at teste isolationsmodstanden for hvert kredsløb, det skal være over 5 megohms.

D. Kontroller, om jordledningen til vandpumpe og lampe er tilsluttet.

4. Installation af strømfordelingsstyringsudstyr: Kontrol- og strømfordelingsudstyr skal placeres i kontrolrummet i henhold til tegningen, og lastudstyr skal forbindes til de tilsvarende terminaler på strømfordelingsudstyr i henhold til kabelnummeret.

5. Alle springvand, elektrisk musik til baggrundsmusik (inklusive vandpumper, springvandslamper, springvandskontrolskab, computer, kontrolpenne, invertere, transformere, vandskærmgenerator og laserprojektor, der er med metalæsker) skal jordes med lige potentiale Jordforbindelse med lige potentiale skal være i overensstemmelse med den nationale standard (Konstruktion [1998] nr. 1 Tilslutningsinstallation med lige potentiale).

A.Den samlede potentialudviklingsforbindelse skal forsynes med et samlet udligningsterminalforbindelseskort i det indgående elektriske styreskab for at forbinde de følgende ledende dele med hinanden. - PE (PEN) -bus på det indgående elektriske styreskab - jordstang på kontrolrummet.

B. En lokal potentialudligningsforbindelse er indstillet i springvandet for at forbinde de følgende ledende dele med hinanden. - Metalskaller af vandpumper og belysningsarmaturer - metalrør til vandforsyning, dræning og overløb - hovedstålstænger og metalkonstruktioner i bygninger, herunder metalbeslag til tankrist.

C. Alle springvand, elektrisk udstyr til baggrundsmusik (inklusive springvandskontrolskabe, computere, kontrolpaneler, invertere, transformere, vandskærmgenerator og laserprojektor, der er med metalkasser) skal have en ekvipotentialtilslutning.

D. Den samlede ækvipotentiale forbindelsesplade (jordstang) og den lokale ækvipotentiale terminalplade er lavet af kobberplade. Den samlede ækvipotentiale forbindelsesledning er ikke mindre end 0.5X indgangsledning, indgang PE tværsnit. Tværsnittet af supplerende ækvipotential tilslutningstråd er ikke mindre end 4.0 mm firkantet kobbertråd eller diameteren på 8 mm rundt stål eller 20 * 4 mm fladt stål.

E. Forbindelsen mellem forbindelsesledere i potentialudligningsledningen kan være svejset eller boltet. Skødlængden af ​​fladt stål må ikke være mindre end 2 gange bredden og svejses på tre sider, og skødlængden af ​​rundt stål må ikke være mindre end 6 gange bredden og svejses på begge sider.


Changsha Himalaya Music Fountain Equipment Corporation Limited er specialiseret i design, produktion, installation og vedligeholdelse af musikfontæner. Det er en af ​​de største professionelle springvandsproducenter i det centrale Kina. Vi har et fremragende F & U-team bestående af erfarne og professionelle designere, direktører, ingeniører og installatører. Vores virksomhedskultur er: At forbedre folks liv med vores produkter med vores samarbejde. Vi har udført projekter i mere end 30 lande over hele verden og er meget rost af vores kunder.

Himalaya består af 4 afdelinger som følger: Generelle anliggender, Design og vandkraftberegning Dpt., Produktion og samling Dpt. Og Installationsteam på steder. Vi har 2 kolleger med doktorgrad, Dr. Mao inden for elektronik og Dr. Lee inden for matematik (software), 1 kollega med kandidatgrad (Zhou Yong har en kandidatgrad i maskiner.) Og alt Himalaya-medlemmer har krævet certifikater til deres arbejde (Welder Certificate, Electrician Certificate, Etc.)